marc + NY university school of medicine

De börjar ju nästan bli en klassiker, och jag är väldigt positiv till snygga samarbeten som går till riktigt bra causes. Jag har en Hilary Swank och köpte den i Paris.

miu miu


Miu Miu s/s05, f/w05 och resort08

Miu Miu har varit en av mina favoriter ända sedan jag öppnade min första ELLE 2003. Miuccia är den moderna modehistoriens största genier, så tycker jag.
Titta bara ovan vad hon har manglat fram, fantastiskt och nyskapande. Men en sak förstår jag bara inte - våtdräkterna. Vad hände!?

om skor

Fan vad jag älskar snygga platta skor. Jag tänker ta studenten i platta skor, istället för att vingla ut genom dörrarna!
Bäst just nu i min skohylla: lackskor från TopShop och de ultimata ballerinaskorna från Filippa K.


a taste from 10 days



t-post!


Förutom att jag kommit hem, hängt med mina brudar, lagat massa mat och lagt in en strålande TopShop-beställning, så har jag signat upp mig på T-post!
Läste i ett flygplansmagasin på vägen hem om T-post, var 6e vecka designar de en ny t-shirt baserad på en aktuell nyhet som hänt ute i världen, som man sedan får hem i brevlådan. Man premunerar alltså på t-shirts, 200 spänn inkluderat frakt. Hur coolt och bra som helst, tycker jag. Ovan, ett urval av tidigare t-shirts. T-POST!

bon voyage

Nu åker jag till Italien och sen på kryssning i 10 dagar! I bagaget har jag 6 klänningar och en systemkamera, jag ska övaövaöva på mitt fotograferande och ni kan vänta er bilder när jag kommer hem. Ciao!

a swedish lovestory


Varje vecka i Paris kan man köpa ett s.k. Pariscop för 40 cent, en slags tidning som berättar om allt som händer i Paris den kommande veckan. Film, utställningar, klubbar, konserter och annat roligt. Med hjälp av den letade vi upp en jätteliten biosalong på vänstra standen och såg Roy Anderssons En kärlekshistoria.
Jag hade velat se den så länge, så det kändes så fantastiskt och halvspejsat att få se den i Paris!

 Det visas 300 filmer i veckan i Paris, och de som inte är dubbade är märkta med VO (version orginale).

coco!

Hittade den här gamla bilden, som jag rivit ut från någon gammal ELLE-tidning för flera år sedan. Är de inte fantastiska? Coco på fingrarna!
Chanel är något av det mest tidlösa jag vet.





hemma från le trip

3 grymma veckor med min bästa vän, jag är nöjd. Vi tänkte ta 5 länder och hann med 2...
(i Paris såg jag Annie Leibovitz, Richard Avedon och Valentino jubileumsutställning, på 2 dagar!)

RSS 2.0